COVID-19 Protocol


Voor gasten van restaurant Salt seafood Restaurant

mei/juni tot nader te bepalen

Openingstijden

Nieuwe openingstijden Salt per 01-06-2020

11:30-13:30 Salt Lunch*
14:00-16:00 Salt Late Lunch*
17:00-19:00 Salt Dinner*
19:30-22:00 Salt Late Dinner*

* In alle gevallen geldt een maximum aantal van 24 gasten per shift en maximaal vier gasten per reservering.

Reserveren
U dient te allen tijden te reserveren voor bovengenoemde opties. Tevens dient u zich te houden aan de tijden en is er geen mogelijkheid voor afwijkingen. Dat geldt ook voor het aantal gasten. Maximaal 4 personen per tafel! U kunt uw reservering maken via email: info@saltnoordwijk.nl Geef hierin duidelijk aan waar u voor reserveert.

De bevestiging van uw reservering graag meenemen.

Terrasdagen
Bij terrasweer schalen we op vanaf Salt Lunch naar 50 gasten per shift en ongelimiteerde medewerkers keuken/bediening. In overleg of wanneer de shift niet vol zit kunnen we passanten ter plaatse laten reserveren en laten lunchen/dineren.

Gasten kunnen op terrasdagen uitsluitend buiten zitten.

Hygiëne regels
U ontvangt desinfecterende handgel bij binnenkomst. Onze medewerkers zullen extra veel schoonmaakwerkzaamheden verrichten en vooral alle contactpunten in het restaurant regelmatig desinfecteren.

Betalen
U kunt bij ons contant betalen of met mobiele pin. Tevens accepteren wij gewoon de Salt Vouchers.

Routing
In verband met de hygiëne en 1,5 meter afstand zijn er routes aangelegd in het restaurant en op het terras. Onze medewerkers zullen u begeleiden gedurende uw bezoek.

Bar
Het is vooralsnog NIET mogelijk om aan de bar te reserveren.

Ten slotte
Alle medewerkers doen hun uiterste best om u het Salt gevoel te geven zoals u van ons gewend bent. Echter door de omstandigheden van deze tijd hebben wij ons aan bepaalde regels te houden. Wij hopen dat niet alleen wij maar ook jullie, onze gasten, zich voorbeeldig zullen gedragen en er samen het beste van kunnen maken.