About us


Salt Seafood restaurant is hét beste visrestaurant aan de Nederlandse kust gelegen in Noordwijk aan zee.

Een visrestaurant met de focus op het beste wat de zee te bieden heeft. Daarbij staat kwaliteit, service en beleving voorop.


Blauwe accenten met nautische decoratie sieren het decor van dit nieuwe visrestaurant in Noordwijk aan Zee. Het prachtige terras verzonken in de Noordwijkse duinen wanen u op vakantie in Zuid-Europa met prachtig uitzicht over de Noordzee. Salt is tijdloos en heeft een karakteristieke, stijlvolle uitstraling. Het etablissement bestaat al ruim dertig jaar en vele Nederlandse en buitenlandse gasten zijn hier al neergestreken. Begin 2019 heeft de oude eigenaar afstand gedaan van het restaurant en is ongeveer half 2019 Salt Seafood restaurant geopend. Met een flinke facelift wil Salt de gloriedagen uit het verleden terugbrengen naar dit bijzondere plekje in Noordwijk aan Zee. .


Onze menukaart staat bekend door zijn hoogwaardige en klassieke visgerechten met een moderne touch. Van een klassieke garnalencocktail tot een fantastische kingcrab uit ons homarium. Ons jonge en dynamische keukenbrigade is elke dag bezig met vernieuwing op culinair gebied.

Onze absolute Salt specials zijn:
Gamba's en kreeft, met kreeftenrisotto en onze Noordzeetongen met spinazie en Hollandse garnalen.


Alle medewerkers worden zorgvuldig getraind en opgeleid om onze gasten de beste service te bieden. Onze gasten zijn divers, van buitenlandse toeristen tot zakelijke gasten, jong en oud. Bij Salt kunt u terecht voor een kop koffie na een lange strandwandeling om uiteindelijk na de lunch te veranderen in een prachtige diner locatie met heerlijke gerechten en een uitgebreid assortiment aan wijnen.