About us


Salt Seafood Restaurant is hét nieuwe visrestaurant in Noordwijk aan Zee.

Een all-day restaurant met de focus op vis en seafood, uiteraard heeft Salt ook diverse vlees- en vegetarische gerechten. Bij Salt kunt u van dinsdag t/m zondag terecht voor lunch en diner. Salt Seafood restaurant staat voor hoogwaardige kwaliteit, service, sfeer & ontspanning. De entourage van Salt is Mediterraans en sfeervol.


Blauwe accenten met nautische decoratie sieren het decor van dit nieuwe visrestaurant in Noordwijk aan Zee. Het prachtige terras verzonken in de Noordwijkse duinen wanen u op vakantie in Zuid-Europa met prachtig uitzicht over de Noordzee. Salt is tijdloos en heeft een karakteristieke, stijlvolle uitstraling. Het etablissement bestaat al ruim dertig jaar en vele Nederlandse en buitenlandse gasten zijn hier al neergestreken. Begin 2019 heeft de oude eigenaar afstand gedaan van het restaurant en is ongeveer half 2019 Salt Seafood restaurant geopend. Met een flinke facelift wil Salt de gloriedagen uit het verleden terugbrengen naar dit bijzondere plekje in Noordwijk aan Zee. .


Onze menukaart wordt gekenmerkt door zijn overheerlijke visgerechten. Van het prachtige fruits de mer plateau voor twee personen tot een klassieke noordzeetong a la meunière. Salt heeft het beste aan vis wat Noordwijk te bieden heeft. Onze chef-kok Rik Mens en zijn team zijn elke dag druk bezig om de constante hoge kwaliteit van onze gerechten te waarborgen en om u het ultieme Salt gevoel te geven. Salt heeft uiteraard heeft ook diverse vlees- en vegetarische gerechten. Tevens hebben wij een Engelse en Duitse menukaart voor onze buitenlandse gasten. Voor gasten met allergieën en/of speciale dieetwensen maken wij graag een uitzondering.


Alle medewerkers worden zorgvuldig getraind en opgeleid om onze gasten de beste service te bieden. Onze gasten zijn divers, van buitenlandse toeristen tot zakelijke gasten, jong en oud. Bij Salt kunt u terecht voor een kop koffie na een lange strandwandeling om uiteindelijk na de lunch te veranderen in een prachtige diner locatie met heerlijke gerechten en een uitgebreid assortiment aan wijnen.